Loading...
Loading...
 
Back

DISCOVER OUR

GENIO S TOUCH

Genio S Touch

Sofisticirani dizajn sa dodirnim ekranom i prvoklasne funkcije čine Genio S Touch savršenim aparatom za savršene kafe spremne za samo par sekundi.

JEDAN DODIR DO SAVRŠENSTVA

Ko kaže da nešto kompaktno ne može da bude smelo? Genio S Touch daje vam punu kontrolu pružajući prilagođen intenzitet, veličinu i temperaturu napitaka, a nudi i pojačan espreso. Na dodir prsta.

Malo tehničkih podataka

Proverite svaki detalj na aparatu

hotpoint-1
hotpoint-2
hotpoint-3
hotpoint-4
hotpoint-5
hotpoint-6

IGRAJTE SE, IZABERITE, UZMITE XL

Samo ubacite željenu kapsulu, izaberite zapreminu jednim dodirom na intuitivni kontrolni LED prsten i pritisnite dugme da biste započeli pripremu. Hoćete malo više? Funkcija XL vam omogućava užitak u dužoj jutarnjoj kafi (do 300 ml) jednim dodirom na dugme.

BLUETOOTH POVEZIVOST

Potpuno prilagodite kafu pomoću aplikacije NESCAFÉ® Dolce Gusto® povezanu sa vašim aparatom preko Bluetootha. Prilagodite temperaturu i veličinu kafe, zakažite pripremu unapred i čuvajte prilagođene recepte za sledeću pripremu.

POJAČANI ESPRESO

Ovom inovativnom tehnologijom se kafa natapa pre pripreme, čime se postiže intenzivniji i koncentrisaniji espreso kada to poželite

DELIKATNA PRIPREMA

Samo ubacite kapsulu, izaberite željenu zapreminu i okrenite polugu da biste započeli pripremu. Hoćete malo više? Funkcija XL vam omogućava užitak u dužoj jutarnjoj kafi (do 300 ml) jednim dodirom na dugme.

BEZ NEREDA, BEZ GUŽVE

Ako je život ponekad naporan, priprema kafe to ne sme da bude. Uz Genio S Touch kafa ostaje u kapsuli što održava čistoću prostora oko aparata.

REZERVOAR OD 1 L

Uz rezervoar za vodu od 1 l koji se lako skida dobijate više napitaka između dopuna.

KONTROLA TEMPERATURE

Dajte dodatni lični pečat svojim kafama i čokoladnim napicima kao iz kafića pomoću četiri dostupna podešavanja temperature. Uživajte u isprobavanju toplih i hladnih recepata.

VISOK PRITISAK

Naš jedinstveni sistem visokog pritiska, do 15 bara, omogućava vam da izvučete sve mirise i dodate kafi gusti sloj baršunaste kreme.

UPOZORENJE ZA KAMENAC

Sada je lakše nego ikad da znate kada treba skinuti kamenac sa aparata uz integrisano automatsko upozorenje. Svaki napitak ima ukus kao da je izašao iz novog aparata, a kamenac skidate kada se na dugmetu za uključivanje/isključivanje upali narandžasto svetlo.

EKO REŽIM OD 1 MIN

Genio S Touch ima funkciju eko režima koja automatski isključuje aparat nakon jednog minuta neaktivnosti radi uštede energije (ocena energetske efikasnosti A+).

I toplo i hladno

Aparat za kafu u kapsulama Mini Me je tako svestran da možete da pripremate i ukusne hladne napitke s lakoćom.

Automatski

Kompaktni i automatski aparat za kafu u kapsulama NESCAFÉ® Dolce Gusto® Mini Me svojim modernim dizajnom se uklapa u vaš jedinstven stil. Dostupan je u četiri boje, a dimenzije su mu samo 16 cm (Š) x 31 cm (V) x 24 cm (D).

ECO-MODE

Praktična funkcija Eco-Mode automatski isključuje NESCAFÉ® Dolce Gusto® Mini Me aparat za kafu nakon 5 minuta neaktivnosti, što ovom aparatu daje ocenu energetske efikasnosti A.

Sistem sa visokim pritiskom

Spremajte kafe profesionalnog kvaliteta sa gustom, baršunastom kremom, zahvaljujući sistemu visokog pritiska (do 15 bara).

Créme de
la créme

Ako vam treba vrhunski aparat za kafu koji ne zauzima mnogo prostora, pronašli ste ga. Napredne funkcije, elegantan dizajn i meni kafića na dodir prsta.

Masa

2,0 kg

Visina

27,2 cm

Dobavljač aparata

SEB

Snaga

1500 W

Rezervoar za vodu

0,8 l

Malo tehničkih podataka

Proverite svaki detalj na aparatu

Želim da saznam više o ovom aparatu

Širina

11,2 cm

Dubina

28,6 cm

Podešavanje doze

Poluga

Napon

110 V

Garancija

2 godine