Loading...
Loading...
 
Back

DISCOVER OUR

PICCOLO XS

Piccolo XS

Super kompaktni i funkcionalni Piccolo XS se uklapa gde god želite da uživate u meniju kafića nadohvat ruke. Uz ručni sistem izbora uvek imate potpunu kontrolu.

MALI APARAT ZA VELIKU LJUBAV

Malih dimenzija, ali visokog kvaliteta, Piccolo XS ima moderan dizajn koji ga čini jačim nego što izgleda. Uživajte u omiljenim napicima zahvaljujući sistemu visokog pritiska.

Malo tehničkih podataka

Proverite svaki detalj na aparatu

hotpoint-1
hotpoint-2
hotpoint-3
hotpoint-4
hotpoint-6

IGRAJTE SE I BIRAJTE

Samo ubacite željenu kapsulu i jednostavnim pomeranjem poluge na aparatu možete da podesite količinu vode i pripremite savršeni napitak, baš po vašem ukusu, za manje od minuta. 

BLUETOOTH POVEZIVOST

Potpuno prilagodite kafu pomoću aplikacije NESCAFÉ® Dolce Gusto® povezanu sa vašim aparatom preko Bluetootha. Prilagodite temperaturu i veličinu kafe, zakazujte pripremu unapred i čuvajte prilagođene recepte za sledeću pripremu.

POJAČANI ESPRESO

Ovom inovativnom tehnologijom se kafa natapa pre pripreme, čime se postiže intenzivniji i koncentrisaniji espreso kada to poželite.

DELIKATNA PRIPREMA

Ovaj spori režim pripreme sa ekstrakcijom kap po kap pruža mnogo balansiraniji i mirisniji amerikano na dodir dugmeta.

BEZ NEREDA, BEZ GUŽVE

Ako je život ponekad naporan, priprema kafe to ne sme da bude. Uz Piccolo XS kafa ostaje u kapsuli što održava čistoću prostora oko aparata.

VEĆI REZERVOAR ZA VODU

Uz rezervoar za vodu od 1,4 l koji se lako skida dobijate više napitaka između dopuna.

TOPLO ILI HLADNO? OBA

Piccolo XS omogućava pripremu svih kafa koje volite, uključujući ledena kapućina. Uživajte u istraživanju.

VISOKI PRITISAK.

Naš jedinstveni sistem visokog pritiska, do 15 bara, omogućava vam da izvučete sve mirise i dodate kafi gusti sloj baršunaste kreme.

UPOZORENJE ZA KAMENAC

Sada je lakše nego ikad da znate kada treba skinuti kamenac sa aparata uz integrisano automatsko upozorenje. Svaki napitak ima ukus kao da je izašao iz novog aparata, a kamenac skidate kada se na dugmetu za uključivanje/isključivanje upali narandžasto svetlo.

EKO REŽIM OD 1 MIN

Piccolo XS ima funkciju eko režima koja automatski isključuje aparat nakon jednog minuta neaktivnosti radi uštede energije (ocena energetske efikasnosti A).

I toplo i hladno

Aparat za kafu u kapsulama Mini Me je tako svestran da možete da pripremate i ukusne hladne napitke s lakoćom.

Automatski

Kompaktni i automatski aparat za kafu u kapsulama NESCAFÉ® Dolce Gusto® Mini Me svojim modernim dizajnom se uklapa u vaš jedinstven stil. Dostupan je u četiri boje, a dimenzije su mu samo 16 cm (Š) x 31 cm (V) x 24 cm (D).

ECO-MODE

Praktična funkcija Eco-Mode automatski isključuje NESCAFÉ® Dolce Gusto® Mini Me aparat za kafu nakon 5 minuta neaktivnosti, što ovom aparatu daje ocenu energetske efikasnosti A.

Sistem sa visokim pritiskom

Spremajte kafe profesionalnog kvaliteta sa gustom, baršunastom kremom, zahvaljujući sistemu visokog pritiska (do 15 bara).

Fantastičan

Uživajte u aparatu koji pripremu kafe diže na viši nivo, a ne zauzima mnogo prostora.

Masa

2,0 kg

Visina

27,6 cm

Dobavljač aparata

SEB

Snaga

1500 W

Rezervoar za vodu

0,8 l

Malo tehničkih podataka

Proverite svaki detalj na aparatu

Želim da saznam više o ovom aparatu

Širina

13,6 cm

Dubina

26,6 cm

Podešavanje doze

Poluga

Napon

230 V

Garancija

2 godine