Loading...
Loading...
 
Back

DISCOVER OUR

INFINISSIMA

Infinissima

Aparat Infinissima, sa svojim nagrađivanim dizajnom koji se, zahvaljujući beskonačnom obliku, menja u zavisnosti od vašeg položaja, pruža neverovatan izbor napitaka kao u kafiću, a i lep je za gledanje. Dostupan je u tri boje.

DRUGAČIJI POGLED NA KAFU

Infinissima je sve što vam treba. Praktičan, ali moderan dizajn i intuitivna ručna funkcionalnost, zajedno sa velikim rezervoarom za vodu od 1,2 l, omogućavaju vam da pripremate više napitaka koje volite.

Malo tehničkih podataka

Proverite svaki detalj aparata

hotpoint-1
hotpoint-2
hotpoint-3
hotpoint-4
hotpoint-5
hotpoint-6

IGRAJTE SE I IZABERITE

Samo ubacite željenu kapsulu i jednostavnim pomeranjem poluge na aparatu možete da podesite količinu vode i pripremite savršeni napitak, baš po vašem ukusu, za manje od minuta. 

BLUETOOTH POVEZIVOST

Potpuno prilagodite kafu pomoću aplikacije NESCAFÉ® Dolce Gusto® povezanu sa vašim aparatom preko Bluetootha. Prilagodite temperaturu i veličinu kafe, zakažite pripremu unapred i čuvajte prilagođene recepte za sledeću pripremu.

POJAČANI ESPRESO

Ovom inovativnom tehnologijom se kafa natapa pre pripreme, čime se postiže intenzivniji i koncentrisaniji espreso kada to poželite.

DELIKATNA PRIPREMA

Samo ubacite željenu kapsulu, odaberite zapreminu pomoću birača i okrenite polugu da biste započeli pripremu. Hoćete malo više? Funkcija XL vam omogućava užitak u dužoj jutarnjoj kafi (do 300 ml) jednim dodirom na dugme.

BEZ NEREDA, BEZ GUŽVE

Ako je život ponekad naporan, priprema kafe to ne sme da bude. Uz aparat Infinissima kafa ostaje u kapsuli što održava čistoću prostora oko aparata.

VELIKI REZERVOAR ZA VODU

Uz rezervoar za vodu od 1,2 l koji se lako skida dobijate više napitaka između dopuna.

TOPLO ILI HLADNO? OBA

Infinissima vam omogućava pripremu omiljenih kafa uključujući i ledena kapućina. Uživajte u istraživanju.

VISOKI PRITISAK

Naš jedinstveni sistem visokog pritiska, do 15 bara, omogućava vam da izvučete sve mirise i dodate kafi gusti sloj baršunaste kreme.

UPOZORENJE ZA KAMENAC

Sada je lakše nego ikad da znate kada treba skinuti kamenac sa aparata uz integrisano automatsko upozorenje. Svaki napitak ima ukus kao da je izašao iz novog aparata, a kamenac skidate kada se na dugmetu za uključivanje/isključivanje upali narandžasto svetlo.

EKO REŽIM OD 5 MIN

Infinissima ima funkciju eko režima koja automatski isključuje aparat nakon pet minuta neaktivnosti radi uštede energije (ocena energetske efikasnosti A).

I toplo i hladno

Aparat za kafu u kapsulama Mini Me je tako svestran da možete da pripremate i ukusne hladne napitke s lakoćom.

Automatski

Kompaktni i automatski aparat za kafu u kapsulama NESCAFÉ® Dolce Gusto® Mini Me svojim modernim dizajnom se uklapa u vaš jedinstven stil. Dostupan je u četiri boje, a dimenzije su mu samo 16 cm (Š) x 31 cm (V) x 24 cm (D).

ECO-MODE

Praktična funkcija Eco-Mode automatski isključuje NESCAFÉ® Dolce Gusto® Mini Me aparat za kafu nakon 5 minuta neaktivnosti, što ovom aparatu daje ocenu energetske efikasnosti A.

Sistem sa visokim pritiskom

Spremajte kafe profesionalnog kvaliteta sa gustom, baršunastom kremom, zahvaljujući sistemu visokog pritiska (do 15 bara).

APARAT JE DOBAR. A KAFA JOŠ BOLJA. 

Dodajte dašak prefinjenosti i pregršt mogućnosti u svoju kuhinju uz aparat Infinissima. 

Masa

2,65 kg

Visina

29,6 cm

Dobavljač aparata

SEB

Snaga

1500 W

Rezervoar za vodu

0,8 l

Malo tehničkih podataka

Proverite svaki detalj aparata

Želim da saznam više o ovom aparatu

Širina

15,5 cm

Dubina

28 cm

Podešavanje doze

Poluga

Napon

230 V 50 Hz

Garancija

2 godine