Loading...
Loading...
 
Back

DISCOVER OUR

GENIO S PLUS

Genio S Plus

Genio S Plus nije samo elegantan i moderan. Daje vam punu kontrolu da s lakoćom pripremate razne napitke, baš kao u kafiću. Dostupan u dve boje.

DAJTE PRECIZAN LIČNI PEČAT SVOJOJ KAFI

Genio S Plus vam daje punu kontrolu da precizno prilagodite veličinu i temperaturu. Daje i dodatni intenzitet vašem omiljenom espresu baš kad vam to najviše treba.

Malo tehničkih podataka

Proverite svaki detalj na aparatu

hotpoint-1
hotpoint-2
hotpoint-3
hotpoint-4
hotpoint-5
hotpoint-6

IGRAJTE SE, IZABERITE, UZMITE XL

Samo ubacite željenu kapsulu, izaberite zapreminu jednim dodirom na intuitivni kontrolni LED prsten i pritisnite dugme da biste započeli pripremu. Hoćete malo više? Funkcija XL vam omogućava užitak u dužoj jutarnjoj kafi (do 300 ml) jednim dodirom na dugme.

BLUETOOTH POVEZIVOST

Potpuno prilagodite kafu pomoću aplikacije NESCAFÉ® Dolce Gusto® povezanu sa vašim aparatom preko Bluetootha. Prilagodite temperaturu i veličinu kafe, zakažite pripremu unapred i čuvajte prilagođene recepte za sledeću pripremu.

POJAČANI ESPRESO

Ovom inovativnom tehnologijom se kafa natapa pre pripreme, čime se postiže intenzivniji i koncentrisaniji espreso kada to poželite.

DELIKATNA PRIPREMA

Samo ubacite kapsulu, izaberite željenu zapreminu i okrenite polugu da biste započeli pripremu. Hoćete malo više? Funkcija XL vam omogućava užitak u dužoj jutarnjoj kafi (do 300 ml) jednim dodirom na dugme.

BEZ NEREDA, BEZ GUŽVE

Ako je život ponekad naporan, priprema kafe to ne sme da bude. Uz Genio S Plus kafa ostaje u kapsuli što održava čistoću prostora oko aparata.

REZERVOAR OD 1 L

Uz rezervoar za vodu od 1 l koji se lako skida dobijate više napitaka između dopuna.

KONTROLA TEMPERATURE

Dajte dodatni lični pečat svojim kafama i toplim čokoladama kao iz kafića pomoću četiri dostupna podešavanja temperature. Uživajte u isprobavanju toplih i hladnih recepata.

VISOK PRITISAK

Naš jedinstveni sistem visokog pritiska, do 15 bara, omogućava vam da izvučete sve mirise i dodate kafi gusti sloj baršunaste kreme.

UPOZORENJE ZA KAMENAC

Sada je lakše nego ikad da znate kada treba skinuti kamenac sa aparata uz integrisano automatsko upozorenje. Svaki napitak ima ukus kao da je izašao iz novog aparata, a kamenac skidate kada se na dugmetu za uključivanje/isključivanje upali narandžasto svetlo.

EKO REŽIM OD 1 MIN

Genio S Plus ima funkciju eko režima koja automatski isključuje aparat nakon jednog minuta neaktivnosti radi uštede energije (ocena energetske efikasnosti A+).

I toplo i hladno

Aparat za kafu u kapsulama Mini Me je tako svestran da možete da pripremate i ukusne hladne napitke s lakoćom.

Automatski

Kompaktni i automatski aparat za kafu u kapsulama NESCAFÉ® Dolce Gusto® Mini Me svojim modernim dizajnom se uklapa u vaš jedinstven stil. Dostupan je u četiri boje, a dimenzije su mu samo 16 cm (Š) x 31 cm (V) x 24 cm (D).

ECO-MODE

Praktična funkcija Eco-Mode automatski isključuje NESCAFÉ® Dolce Gusto® Mini Me aparat za kafu nakon 5 minuta neaktivnosti, što ovom aparatu daje ocenu energetske efikasnosti A.

Sistem sa visokim pritiskom

Spremajte kafe profesionalnog kvaliteta sa gustom, baršunastom kremom, zahvaljujući sistemu visokog pritiska (do 15 bara).

SAVRŠENSTVO I JEDNOSTAVNOST

Da li ste spremni za ličnog baristu? Genio S Plus vam omogućava da jednostavno pripremite savršenu šoljicu kafe onako kako želite.

Masa

2,0 kg

Visina

27,2 cm

Dobavljač aparata

SEB

Snaga

1500 W

Zapremina rezervoara za vodu

0,8 l

Malo tehničkih podataka

Proverite svaki detalj na aparatu

Želim da saznam više o ovom aparatu

Širina

27,2 cm

Dubina

28,6 cm

Podešavanje doze

Poluga

Napon

110 V

Garancija

2 godine