Loading...
Loading...
 
Back

DISCOVER OUR

GENIO S BASIC

Genio S Basic

Nikad nije bilo lakše pripremiti kafu kakvu želite. Uz Genio S prilagodite veličinu kafe, pritisnite dugme i uživajte u raznovrsnosti ukusa napitaka kao iz kafića. Dizajniran je tako da se uklapa u svaku kuhinju.

PRILAGOĐAVANJE UKUSA KAFE
POSTAJE DEČJA IGRA

Zahvaljujući intuitivnom LED prstenu i funkciji XL, s lakoćom i po želji možete da prilagođavate veličinu napitka. Toliko je jednostavno, da svako može to da radi.

JEDNOSTAVNO PRILAGOĐAVANJE

Otkrijte sve ključne funkcije ovog vrlo kompaktnog aparata za kafu.

hotpoint-1
hotpoint-2
hotpoint-3
hotpoint-4
hotpoint-5
hotpoint-6

EKO REŽIM OD 1 MIN

Genio S ima eko režim koji automatski isključuje aparat nakon jednog minuta neaktivnosti radi uštede struje (ocena energetske efikasnosti A+).

UPOZORENJE ZA KAMENAC

Sada je lakše nego ikad da znate kada treba skinuti kamenac sa aparata uz integrisano automatsko upozorenje. Svaki napitak ima ukus kao da je izašao iz novog aparata, a kamenac skidate kada se na dugmetu za uključivanje/isključivanje upali narandžasto svetlo.

BEZ NEREDA, BEZ GUŽVE

Ako je život ponekad naporan, priprema kafe to ne sme da bude. Uz Genio S kafa ostaje u kapsuli što održava čistoću prostora oko aparata.

VISOK PRITISAK

Naš jedinstveni sistem visokog pritiska, do 15 bara, omogućava vam da izvučete sve mirise i dodate kafi gusti sloj baršunaste kreme.

TOPLO ILI HLADNO OBA

Genio S vam omogućava pripremu svih omiljenih kafa, toplih čokolada i čajeva, ali i ledenih kapućina. Uživajte u istraživanju.

IGRAJTE SE, IZABERITE, UZMITE XL

Samo ubacite željenu kapsulu, izaberite zapreminu jednim dodirom na intuitivni kontrolni LED prsten i pritisnite dugme da biste započeli pripremu. Hoćete malo više? Funkcija XL vam omogućava užitak u dužoj jutarnjoj kafi (do 300 ml) jednim dodirom na dugme.

I toplo i hladno

Aparat za kafu u kapsulama Mini Me je tako svestran da možete da pripremate i ukusne hladne napitke s lakoćom.

Automatski

Kompaktni i automatski aparat za kafu u kapsulama NESCAFÉ® Dolce Gusto® Mini Me svojim modernim dizajnom se uklapa u vaš jedinstven stil. Dostupan je u četiri boje, a dimenzije su mu samo 16 cm (Š) x 31 cm (V) x 24 cm (D).

ECO-MODE

Pogodna funkcija Eco-Mode automatski isključuje NESCAFÉ® Dolce Gusto® Mini Me aparat za kafu nakon 5 minuta neaktivnosti, što ovom aparatu daje ocenu energetske efikasnosti A.

Sistem sa visokim pritiskom

Spremajte kafe profesionalnog kvaliteta sa gustom, baršunastom kremom, zahvaljujući sistemu visokog pritiska (do 15 bara).

NEKA PRIPREMA KAFE 
BUDE PROSTA K'O PASULJ

Genio S je dizajniran tako da se uklapa u svaki stil i budžet. Njegove sposobnosti i lakoća korišćenja učiniće vam jutra vedrijim i ukusnijim. 

Masa

2,0 kg

Visina

27,3 cm

Dobavljač aparata

SEB

Snaga

1500 W

Zapremina rezervoara za vodu

0,8 l

MALO TEHNIČKIH PODATAKA

Proverite svaki detalj na aparatu

Želim da saznam više o ovom aparatu

Širina

11,2 cm

Dubina

28,6 cm

Podešavanje doze

Poluga

Napon

230 V

Garancija

2 godine