Loading...
Loading...
 
Cappuccino
KLASIK IZ KAFIĆA KOD KUĆE
Blago promešajte slatkast i predivno debeo sloj gustih mehurića da biste otkrili mirisni espreso i izdašnu mlečnu penu. Intenzivan, kremast i odan svojim korenima. Na dodir prsta.
Cappuccino

IZAĐITE
NA TRENUTAK

Ustali ste pre zore? Svakog jutra vam treba podrška za težak dan pred vama. Uzmite kapućino u ruke, spustite noge na pod, okrepite se pogledom ka nebu, otvorenog srca... i smirenog uma. Ovaj klasik koji možete da pripremite tako brzo je vaš savršeni saveznik.
hotpoint-1
hotpoint-2
hotpoint-3

SVETSKI POZNAT

Kombinovali smo kremasto mleko i espreso pripremljen od dve prvoklasne arabike iz Kolumbije i Brazila sa inenzivnom robustom iz Vijetnama. Zahvaljujući našem programu Uzgajano s poštovanjem, pomažemo uzgajivačima i njihovim zajednicama da na odgovoran način uzgajaju ova izvanredna zrna kafe i ostvaruju adekvatnu zaradu, ali bez uništavanja planete.

Brazil

Veoma niska kiselost, slatkaste i orašaste note

Od priobalnih područja do zapadnih zemalja, ova će vas zrna robuste i arabike iznenaditi bogatim i voćnim notama.

Kolumbija

Delikatna | balansirana

Uzgajana na Tajroni, svetoj zemlji domorodačkih zajednica, ova kafa pruža predivno voćni, kiselkasti i balansirani ukus.

VIJETNAM

Smela | intenzivna

Vijetnam je aristokratska porodica kafe. Preko 90% kafe u zemlji je robusta, veoma otporna biljka s većim sadržajem kofeina od arabike.

Back