Loading...
Loading...
 
ESSENZA DI MOKA

ZAPOČNITE DAN NA ITALIJANSKI NAČIN

Ispod bogate zlatne kreme je tipično gusta struktura koja otkriva raskošnu harmoniju nota toplih žitarica i pečene kafe. Da li je već jutro?

Essenza di Moka

ZA ODVAŽNE RANORANIOCE

Kada hoćete da započnete dan prefinjeno, posegnite za ovom italijanskom ikonom. Obožavaćete njen jedinstveni intenzitet i prefinjenost pre nego što izađete i započnete dan.
hotpoint-1
hotpoint-2
hotpoint-3

PREMIJUM KAFA
SVAKOG JUTRA

Jutro u italijanskom stilu počinje premijum mešavinom zrna arabike i robuste iz Kolumbije, Vijetnama i Brazila. Zahvaljujući našem programu Uzgajano s poštovanjem, pomažemo uzgajivačima i njihovim zajednicama da na odgovoran način uzgajaju ova kvalitetna zrna kafe i ostvaruju adekvatnu zaradu, ali bez uništavanja planete.

UPOZNAJTE NAŠE INICIJATIVE

Kolumbija

Delikatna | balansirana

Uzgajana na Tajroni, svetoj zemlji domorodačkih zajednica, ova kafa pruža predivno voćni, kiselkasti i balansirani ukus.

Brazil

Veoma niska kiselost, slatkaste i orašaste note &

Od priobalnih područja do zapadnih zemalja, ova će vas zrna robuste i arabike iznenaditi svojim bogatim i voćnim notama.

VIJETNAM

Smela | intenzivna

Vijetnam je aristokratska porodica kafe. Preko 90% kafe u zemlji je robusta, veoma otporna biljka s većim sadržajem kofeina od arabike.

Back