Loading...
Loading...
 
Ristretto Napoli

NAPULJSKI INTENZITET

Zapazite tamnu raskošnu kremu i tipično gustu strukturu koja otkriva tople, snažne note pečene kafe. Uživajte u dugotrajnom ukusu i iskusite esenciju kafe s juga Italije.

Espresso Napoli

VESELI KARAKTER

Postoji energija u Napulju koja je neponovljiva i zbog koje se stalno vraćate. Isto važi i za kafu. Obožavaćete naš žustar i jak Esspreso Napoli ujutru ili kada vam je potrebno popodnevno osveženje – na italijanski način.
hotpoint-1
hotpoint-2
hotpoint-3

UZVIŠENI COFFEE TRIO

Pre nego što dobije svoj južnoitalijanski karakter, naš napuljski espreso počinje premijum mešavinom zrna arabike s robustom iz Ugande, Brazila i Kolumbije. Zahvaljujući našem programu Uzgajano s poštovanjem, pomažemo uzgajivačima i njihovim zajednicama da na odgovoran način uzgajaju ova kvalitetna zrna kafe i ostvaruju adekvatnu zaradu, ali bez uništavanja planete.

UPOZNAJTE NAŠE INICIJATIVE

UGANDA

Voćna aroma | opora

Kafa iz Ugande se služi na venčanjima i smatra se pravim blagom isprepletenim drevnom istorijom. Uživajte u njegovim bogatim i cvetnim aromama.

Kolumbija

Delikatna | balansirana

Uzgajana na Tajroni, svetoj zemlji domorodačkih zajednica, ova kafa pruža predivno voćni, kiselkasti i balansirani ukus.

Brazil

Veoma niska kiselost, slatkaste i orašaste note &

Od priobalnih područja do zapadnih zemalja, ova će vas zrna robuste i arabike iznenaditi bogatim i voćnim notama.

Back