Loading...
Loading...
 
Ristretto Ardenza
ŽELITE DA ZAČINITE STVARI?
Ako volite snažne senzacije, došli ste na pravo mesto. Ova jače pržena kafa donosi eksploziju ukusa. Zaronite u moćnu strukturu ove izrazito intenzivne kafe i probudite se sa začinskim notama i preovlađajućom notom bibera.

Ristretto Ardenza

ZA NEUSTRAŠIVE

Privlače vas smele stvari u životu, zbog čega je naša mešavina Ristretto Ardenza vaš savršeni pomoćnik. Ujutru ili posle ručka, zaplešite s ovom iznenađujućom mešavinom.
hotpoint-1
hotpoint-2
hotpoint-3

SNAGA TRI POREKLA

Kako bismo naglasili jačinu naše Ristretto Ardenza kafe, obogatili smo dve vrhunske arabike iz Etiopije i Kolumbije sa snažnom vijetnamskom robustom i dobili prodornu kafu. Zahvaljujući našem programu Uzgajano s poštovanjem, pomažemo uzgajivačima i njihovim zajednicama da na odgovoran način uzgajaju i štite ova izvanredna zrna kafe i ostvaruju adekvatnu zaradu, ali bez uništavanja planete.

VIJETNAM

Smela | intenzivna

Vijetnam je aristokratska porodica kafe. Preko 90% kafe u zemlji je robusta, veoma otporna biljka s većim sadržajem kofeina od arabike.

Kolumbija

Delikatna | balansirana

Uzgajana na Tajroni, svetoj zemlji domorodačkih zajednica, ova kafa pruža predivno voćni, kiselkasti i balansirani ukus.

ETIOPIJA

Vrlo niske kiselosti, slatkih i orašastih nota

Od obalnih područja do zapadnih zemalja, ova zrna robuste i arabice iznenadit će vas bogatim i voćnim notama.

Back